Archieven: Clients

Reeds een aantal jaren doen wij op een zeer prettige manier zaken met Adrie Timmer Training en Advies. Adrie is een kundig man die meedenkt met de organisatie en ons van de juiste adviezen voorziet. Daarnaast hebben wij Adrie leren kennen als een prettige persoonlijkheid met een duidelijke en open communicatie, waardoor de door hem gegeven trainingen altijd met een goed resultaat worden afgerond.

  • Delen:

Vanuit een vorige werkgever had ik al ervaring met het opleiden door Adrie Timmer van heftruck- en shovelchauffeurs. Toen wij bij ARN Recycling Tiel onze mensen weer een geldig heftruckcertificaat en shovelcertificaat wilden laten behalen viel de keuze dan ook weer direct op hem.
Dat dit ook achteraf gezien een goede keuze was bleek wel uit de reacties van onze medewerkers die allen zeer positief waren over zowel de heftruckcursus als over de shoveltraining. Praktisch en no-nonsense.

  • Delen:

“Door een tekort aan eigen instructeurs heeft Adrie veel opleidingen, vooral heftruck, voor ons verzorgd. Wij zijn een opleidingsinstituut van Corus (CTC-ATO) dat cursussen geeft op het gebied van kranen en industrievoertuigen. Corus gaat voor veiligheid en kwaliteit, en dat is hetgeen waar Adrie precies in past. Door zijn brede ervaring en kennis heeft hij ons ook nog bepaalde zaken aangeleerd en wordt binnen ATO gezien als een gerespecteerde collega. Ook zijn professionele instelling maakt hem een goede vakman en collega.”

  • Delen:

“Kwaliteit, ervaring en zeer praktijkgericht.”

  • Delen:

Adrie heeft bij Romein Beton B.V. een training gegeven, Veilig werken met de heftruck. De praktische manier van instrueren sprak onze mensen enorm aan.

  • Delen: